Sinfonia Concertante

Sinfonia Concertante

Wanneer

09/10/2021    
21:00 - 22:15

Waar

Dominicuskerk
Spuistraat 12, Amsterdam, 1012TS

Onze dirigent Jasper de Waal verheugt zich vast op het komende programma met concerten in oktober!

“Schuberts 5e symfonie is een briljant en prachtig werk: vrolijk, optimistisch en bevrijdend met veel jeugdige energie. Deze populaire symfonie mag natuurlijk niet ontbreken in het repertoire van Caecilia Camerata. Uitvoeringen die ik mocht spelen onder leiding van maestro Bernard Haitink zijn inspirerend geweest en een lichtend voorbeeld voor mij. En heel trots mag ik zeggen dat we ook Mozart’s Sinfonia concertante gaan uitvoeren met blazerssolisten uit eigen gelederen! Kortom: een programma dat ons op het lijf geschreven is!”

 

Mozart – Sinfonia Concertante, K 297.b
solisten : Jeroen Salm, klarinet; John Adams, hobo; Maarten Theulen, hoorn; Christiaan Vogel, fagot
Schubert – Symfonie nr. 5

Kaarten: 15,- via orkestleden, 20,- aan de zaalOnze dirigent Jasper de Waal verheugt zich vast op het komende programma met concerten in oktober!

“Schubert’s 5e symfonie is een briljant en prachtig werk: vrolijk, optimistisch en bevrijdend met veel jeugdige energie. Deze populaire symfonie mag natuurlijk niet ontbreken in het repertoire van Caecilia Camerata. Uitvoeringen die ik mocht spelen onder leiding van maestro Bernard Haitink zijn inspirerend geweest en lichtend een voorbeeld voor mij. En heel trots mag ik zeggen dat we ook Mozart’s Sinfonia concertante gaan uitvoeren met blazerssolisten uit eigen gelederen! Kortom: Een programma dat ons op het lijf geschreven is!”

Onze dirigent Jasper de Waal verheugt zich vast op het komende programma met concerten medio februari! Schubert’s 5e symfonie is een briljant en prachtig werk: vrolijk, optimistisch en bevrijdend met veel jeugdige energie. Deze populaire symfonie mag natuurlijk niet ontbreken in het repertoire van Caecilia Camerata. Uitvoeringen die ik mocht spelen onder leiding van maestro Bernard Haitink

zijn inspirerend geweest en lichtend een voorbeeld voor mij. En heel trots mag ik zeggen dat we ook Mozart’s Sinfonia concertante gaan uitvoeren met blazerssolisten uit eigen gelederen! Kortom: Een programma dat ons op het lijf geschreven is!